VCA implementatie

De implementatie van VCA

Elk bedrijf heeft te maken met processen. Deze processen zijn nodig om bijvoorbeeld de veiligheid op orde te krijgen of houden. VCA kan worden ingezet om belangrijke pijlers als veiligheid en milieu in de gaten te houden. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. Dit is een lijst met punten waarop de VGM-processen van een bedrijf getoetst wordt. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Voor de implementatie van VCA komt er heel wat kijken. Wil je VCA implementeren binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op met Wassenaar Advies & Training. Ik heb jaren ervaring met de implementatie van VCA bij bedrijven en help ook jouw bedrijf graag verder op dit gebied.

 

VCA implementatie op maat

Je hebt met een bedrijf te maken met een groot aantal regels en wetten. Zeker als dit bedrijf werkzaam is in een risicovolle omgeving. Je kunt daarbij denken aan de bouw en civiele techniek, maar ook bij andere beroepen heb je te maken met een groter risico dan normaal. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er een groot aantal regels zijn waarmee je de veiligheid van jouw personeel kunt vergroten. Wassenaar Advies & Training zoekt graag samen de knelpunten binnen jouw bedrijf en zorgt er voor dat alles goed op de rit komt te staan. Mogelijk is het belangrijk om VCA te implementeren binnen jouw bedrijf.

 

Meer weten over VCA?

Als u meer te weten wilt komen over VCA en hoe ik ervoor zorg dat dit ook bij jouw bedrijf wordt geïmplementeerd, dan kan je hierover altijd contact met me opnemen. Ik vertel je graag over VCA en over hoe wij ervoor kunnen zorgen dat dit wordt doorgevoerd. Samen zorgen we ervoor dat de Veiligheid, Gezondheid en Milieu bij jouw bedrijf op orde komt.

Wassenaar Advies & Training         Varsseveldstraat 77     5036 TB Tilburg     info@wassenaarat.nl     0031 (0)6 45 562 647