Ondersteuning door Wassenaar Advies & Training

Betrokken, doelgericht en gedreven

Zoek je een deskundige ondersteuning bij (onderdelen van) KAM-processen? Dan ben je hier op het juiste adres. Tom Wassenaar van Wassenaar Advies & Training heeft ruim 20 jaar ervaring met opzetten, implementeren en verbeteren van KAM-processen. Bekijk hier het profiel van Tom Wassenaar.

 

 

Kwaliteit

Veiligheid

Milieu

Opzetten en implementeren

Het opzetten van processen vloeit vaak voort uit het willen behalen van een certificaat voor een kwaliteitsmanagementsysteem zoals ISO-9001, een veiligheidsmanagementsysteem zoals VCA of een milieumanagementsysteem als ISO-14001. Ga je op zoek om de benodigde kennis zelf te ervaren of laat je je hierbij ondersteunen? Samen kunnen we de weg tot en met certificering bewandelen waarbij de mate van ondersteuning afhangt van de eigen kennis en beschikbare tijd binnen jouw eigen organisatie.

 

Verbeteren

Heb je al een (gecertificeerd) systeem en wil je dit verder ontwikkelen of beschik je tijdelijk niet over een KAM-coördinator? Ook in deze gevallen kan Wassenaar Advies & Training ondersteunen met een scala aan diensten als interne audits, directiebeoordelingen, werkplekinspecties, VGM-checks, etc.

 

Uitbesteding op maat

Je bepaalt zelf wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen. Hiermee kun je zelf de kosten in de hand houden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het maken en houden van toolboxmeetings uit te besteden of je kunt het maken uitbesteden en de toolboxmeetings vervolgens zelf houden.

 

Ondersteuning bij KAM-processen?

Je kunt (delen van) jouw KAM-processen aan Wassenaar Advies & Training uitbesteden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend schriftelijk contact met me op om te zien wat ik voor je kan betekenen of bel me op nummer 06 45 562 647. Indien ik mobiel niet bereikbaar ben, spreek dan s.v.p. een boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Wassenaar Advies & Training          Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl    0031 (0)6 45 562 647