Bel 06 45 562 647 of mail me info@wassenaarat.nl voor een kennismakingsgesprek

Monique van de Camp, KAM-coördinator bij Pellikaan Bouwbedrijf

Tom Wassenaar is een uitstekende adviseur met uitgebreide kennis op het gebied van veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit. Diverse systemen met zijn ondersteuning opgezet, geïmplementeerd en onderhouden. Goede analyticus en praktisch ingesteld.

Hans van Leeuwen, CEO bij DGMR

Bij DGMR, adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software, is Tom is een geweldige meedenker en richtinggever bij het proces van certificering voor ISO 9001 en ISO 14001. Zowel de opzet en het onderhoud van de systemen lopen gewoon goed en zonder problemen. Tom is hierbij dan zeer pragmatisch ingesteld en heeft een goede ‘no nonsense’ houding.

Pieter Louwers, directeur bij Creon

Tom heeft ons buitengewoon goed geholpen met het opzetten en implementeren van ons KAM managementsysteem. Hij is een gedreven vakman met veel kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en milieu.
Wij waren al ISO-9001 gecertificeerd en wilden dat graag uitbreiden met een VCA-certificatie. Tom heeft ons bedrijf onder de loep genomen en ons geadviseerd over de noodzakelijke maatregelen om VCA-gecertificeerd te kunnen worden. Daarnaast heeft hij het bestaande kwaliteitshandboek uitgebreid tot een KAM handboek (Kwaliteit Arbo en Milieu). Hierdoor was het niet nodig dat onze medewerkers geconfronteerd werden met een heel nieuw systeem maar slechts met aanvullingen op de werkwijze waarmee ze vertrouwd waren. Tot slot heeft Tom geholpen bij de implementatie van het nieuwe KAM-systeem in de organisatie en onze medewerkers geïnstrueerd hoe ze hier mee moeten werken. Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in de gewenste VCA-certificering.
Wij zijn bijzonder tevreden over de manier waarop en de snelheid waarmee Tom dit heeft gerealiseerd.
Tom is nog steeds betrokken bij onze organisatie als extern adviseur voor veiligheids- en milieuzaken.

Wassenaar Advies & Training     Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl     0031 (0)6 45 562 647