VCA-trainingen 

Training met het oog op informeren en motiveren over veilig werken en op het behalen van het diploma

Bel

06 45 562 647

of mail me

info@wassenaarat.nl

voor een kennismakingsgesprek

 Mogelijke behoefte

  • "Training in begrijpelijke taal"
  • "Training die zowel gericht is op het verwerven van kennis als op het behalen van het examen"
  • "Training waarbij het oefenen met examens een wezenlijk onderdeel uitmaakt van de training" 

Invulling: Basisveiligheid VCA en VOL-VCA

Basisveiligheid VCA is onderdeel van VCA-certificering voor uitvoerende medewerkers. VOL-VCA is training voor voor operationeel leidinggevenden. Vaak zijn deze medewerkers niet van die lezers of ontbreekt de tijd door de drukke baan. Het alleen verstrekken van een boek gaat hierdoor veelal niet werken. Naast het overdragen van kennis is het ook van belang examens te trainen. De kennis is nodig voor het veilig uit kunnen voeren van werkzaamheden door het herkennen van gevaarlijke situaties en handelingen en het diploma is nodig voor het VCA-certificaat van de werkgever. Uitgangspunt bij de training is het op begrijpelijke wijze uitleggen van de examenstof en toegroeien naar het succesvol kunnen maken van het examen.
Examentraining is een alternatief voor het doorlopen van de gehele training. WassenaarAT verzorgt het cursusboek waarna de cursisten de examenstof zelf bestuderen. Een week voor het examen vindt de examentraining plaats. Binnen deze training wordt enerzijds geleerd de examenvragen te leren lezen en anderzijds wordt gecontroleerd of de stof voldoende bekend is. Het examen kan vervolgens ook door WassenaarAT worden verzorgd.

Wassenaar Advies & Training          Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl     0031 (0)6 45 562 647