VGM-adviseur

 

Op zoek naar een betrouwbare VGM-adviseur?

Als je een eigen bedrijf hebt, of werkzaam bent bij een bedrijf waar risicovol werk wordt gedaan, dan ben je ongetwijfeld op de hoogte van VGM. Dit staat voor veiligheid, gezondheid en milieu, belangrijke pijlers voor elk bedrijf in bijvoorbeeld de bouw of industrie. Elk bedrijf moet op het gebied van VGM haar zaakjes perfect op orde hebben. Zodoende wordt de kans op ongelukken geminimaliseerd en kan er een zo hoog mogelijke kwaliteit op de werkvloer behaald worden. Bij goede VGM processen komt heel wat kijken. Hierom is het goed eens om de tafel te gaan zitten met een VGM-adviseur. Voor goed, betrouwbaar VGM advies neem je contact op met Wassenaar Advies & Training. Ik heb veel ervaring op dit gebied en help ook jouw bedrijf graag verder om goede VGM-processen op te zetten.

 

VGM-adviesbureau

VGM is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven op een bedrijf waar risicovol werk wordt verricht. VGM-protocollen zijn dan ook absoluut geen overbodige luxe. Jij wilt toch ook dat jouw personeel haar werkzaamheden kan verrichten in een werkomgeving die hun veiligheid garandeert? Hiernaast is het belangrijk dat men er ook van op de hoogte is wat er zelf aan gedaan kan worden om voor een veilige werkplek te zorgen. Dit is niet de enige pijler van VGM, het gaat hierbij namelijk ook om het voldoen aan milieu eisen. Ook ligt er een link met het verbeteren van de kwaliteit van de processen en producten of diensten van het bedrijf. Tom Wassenaar heeft een eigen VGM-adviesbedrijf opgericht om zijn ervaring op dit gebied in dienst te stellen van anderen. Hij gaat graag eens met je om tafel zitten om de bestaande VGM-protocollen door te nemen.

 

Wassenaar Advies & Training, jouw VGM-adviseur

Voor VGM advies van iemand die hier veel ervaring mee hebben neem je contact op met Wassenaar Advies & Training. Ik maak graag een afspraak met je om je te helpen alles op het gebied van VGM bij jouw bedrijf op orde te krijgen. Meer weten? Je kunt altijd contact opnemen met mijn VGM-adviesbureau voor meer informatie, of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wassenaar Advies & Training         Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl     0031 (0)6 45 562 647