Veiligheidsmanagementsysteem

 

Een gedegen veiligheidsmanagementsysteem opzetten

Als je een bedrijf heeft waar risicovol werk wordt verricht, dan is het belangrijk om een veiligheidsmanagementsysteem op orde te hebben. Per slot van rekening moet je er rekening mee houden dat er bij jouw bedrijf altijd iets kan gebeuren. De kans hierop moet zoveel mogelijk geminimaliseerd worden, zodat je jouw personeel een veilige werkomgeving kunt garanderen. Wassenaar Advies & Training heeft veel ervaring op het gebied van veiligheidsmanagementsystemen en helpt ook jou graag verder op dit gebied. Een veiligheidsmanagementsysteem opzetten is een taak die zeer serieus genomen moet worden en waar ook veel bij komt kijken.

 

Veiligheidsmanagementsystemen op maat

Wassenaar Advies & Training is het bedrijf dat  kan helpen als je voor je bedrijf een veiligheidsmanagementsysteem op wilt zetten. Neem daarom vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak als ook jij de veiligheid van jouw personeel serieus neemt. Tom Wassenaar, oprichter van Wassenaar Advies & Training, heeft veel ervaring op dit gebied en helpt je graag verder bij het optimaliseren van jouw VGM processen. Ook bij het behalen van een VCA certificaat kan ik je ondersteunen. Het belang van goede veiligheidsmanagementsystemen mag niet onderschat worden. Er komt nogal wat werk en research bij kijken als je hier zelf mee aan de slag wil gaan. Wassenaar Advies & Training kan je dit grotendeels uit handen nemen, of ondersteuning bieden bij bepaalde onderdelen van het VGM systeem.

 

Het belang van een veiligheidsmanagementsysteem

Een veiligheidsmanagementsystemen kan je helpen ervoor te zorgen dat jouw personeel in een zo veilig mogelijke omgeving aan het werk kan gaan. Opdrachtgevers stellen terecht hoge eisen aan de veiligheidsmaatregelen van een bedrijf en steeds vaker is bijvoorbeeld een VCA certificaat een verplichting. Wassenaar Advies & Training helpt je hierbij graag verder.

Wassenaar Advies & Training         Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl     0031 (0)6 45 562 647