VCA-adviseur

 

VCA-advies op maat

Ben je op zoek naar een goede VCA-adviseur? Een expert op dit gebied, die precies weet hoe VCA werkt en die je helpt bij het zo effectief mogelijk inzetten van dit hulpmiddel? Neem dan vandaag nog contact op met Wassenaar Advies & Training. WassenaarAT heeft veel ervaring op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, als basis voor VCA. Ik geef VCA-advies op maat, dat helemaal is afgestemd op jouw bedrijf. WassenaarAT is een VCA-adviesbureau waar je op persoonlijke wijze wordt geholpen en waar goed wordt gekeken naar de jouw wensen. Neem dan ook contact op met mijn VCA-adviesbedrijf als je meer wilt weten, of als je een afspraak met me wilt maken.

 

Wat is VCA?

Wat is VCA? VCA is een hulpmiddel om de processen met betrekking tot VGM binnen uw bedrijf in te richten. VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu, drie belangrijke pijlers voor elk bedrijf. VCA staat op haar beurt voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers. Met behulp hiervan kan je bekijken of jouw bedrijf aan de eisen voldoet op dit gebied. Maar het is niet zomaar een checklist, het is namelijk een uitgebreid programma waarmee de VGM van uw bedrijf grondig onder de loep wordt genomen. Wassenaar Advies & Training is een VCA-adviseur die ervoor zorgt dat VCA ook bij jouw bedrijf effectief ingezet kan worden. Ik geef VCA-advies dat helemaal is afgestemd op jouw bedrijf en de branche waar je werkzaam in bent.

Hoofdstuk 1

VGM-beleid en -organisatie, betrokkenheid van de directie, met onder meer...

VGM-beleidsverklaring

VGM-structuur

Interne audits

Hoofdstuk 2

VGM-risicobeheer, met onder meer...

VGM-risico-inventarisatie

LMRA

Hoofdstuk 3

Opleiding, voorlichting en instructie, met onder meer...

Basisveiligheid of VOL-VCA

VGM-projectplan

Taalbelemmeringen

Hoofdstuk 4

VGM-bewustzijn, met onder meer...

VGM-overleg

Toolboxmeetings

Programma VGM-bewustzijn

Hoofdstuk 5

VGM-projectplan, met onder meer...

VGM-projectplan

Hoofdstuk 6

Voorbereiding op noodsituaties, met onder meer...

Voorbereid op noodsituaties

Passende opleiding

Hoofdstuk 7

VGM-inspecties, met onder meer...

Werkplekinspecties

Trendanalyse

Hoofdstuk 8

Bedrijfsgezondheidszorg, met onder meer...

Medisch onderzoek

Aangepast werk

VCA-adviesbureau

Neem vandaag nog contact op met mijn VCA-adviesbedrijf als je meer wilt weten over wat ik voor je kan betekenen. Ik heb jarenlange ervaring op dit gebied en weet als geen ander hoe belangrijk VCA-advies kan zijn voor jouw bedrijf. Het is daarbij wel belangrijk dat VCA goed wordt uitgevoerd, zodat je dit het meest effectief kunt gebruiken om de VGM van uw bedrijf te optimaliseren.

Wassenaar Advies & Training         Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl     0031 (0)6 45 562 647