Kwaliteitsmanagementsysteem

 

Een kwaliteitsmanagementsysteem opzetten

Als je op het punt staat een nieuw of beter kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten, dan raad ik aan contact op te nemen met Wassenaar Advies & Training. Ik heb veel ervaring op dit gebied en heb al heel wat bedrijven geholpen met hun kwaliteitsmanagementsysteem. Als er binnen een bedrijf goede processen op worden gezet, dan kan dit een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van het werk, hiermee de tevredenheid van de klant en een verlaging van faalkosten. Wil je aan de slag gaan ondersteund door een ervaren partij op dit gebied, neem dan contact op met Wassenaar Advies & Training.

 

Kwaliteitsmanagementsystemen op maat

Tom Wassenaar heeft Wassenaar Advies & Training opgericht omdat hij zijn ervaring op het gebied van kwaliteitssystemen in wilde zetten voor andere bedrijven. Hij heeft verschillende bedrijven geholpen met hun kwaliteitssysteem, als dan niet gekoppeld aan veiligheid en milieu. Met Wassenaar Advies & Training krijgt je een kwaliteitsmanagementsysteem op maat, waaruit jouw bedrijf veel profijt kan behalen. Neem daarom vandaag nog contact op met Wassenaar Advies & Training om te bekijken wat Tom Wassenaar voor je kan betekenen. Hij gaat samen met je om de tafel zitten om te bekijken wat voor jouw bedrijf zinvol is en welke ondersteuning passend is.

 

Neem contact op!

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit is echter veel werk, waar jij of een van jouw medewerkers een groot deel van de werktijd mee bezig moet zijn. Wassenaar Advies & Training kan je een deel van dit werk uit handen nemen.

Wassenaar Advies & Training         Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl     0031 (0)6 45 562 647