KAM-adviseur

Betrokken, doelgericht en gedreven

Het belang van kwaliteit, veiligheid en milieu

Ik helpt je de processen beter de beheersen. Dit is belangrijk voor de tevredenheid van de klant, de beheersing van het proces en de motivatie van uw medewerkers, om slechts enkele voordelen op te noemen. KAM staat voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Dit zijn belangrijke pijlers voor elk bedrijf. Als KAM-adviseur kan ik je helpen om een optimale score te behalen voor elk van deze pijlers. Tom Wassenaar van Wassenaar Advies & Training heeft ruim 20 jaar ervaring op dit gebied. Je kunt daarbij denken aan het opzetten en implementeren van KAM-processen bij bedrijven, eventueel bekroond met certificaten, en ook het verbeteren van dergelijke processen.

KAM-advies op maat bij Wassenaar Advies & Training

Je bent op zoek naar een KAM-adviseur die samen met je werkt aan de verbeteringen met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu bij jouw bedrijf? Een adviseur met verstand van zaken, die al bij vele andere bedrijven aan de slag is gegaan en daar zeer positieve resultaten heeft behaald? Neem dan voor KAM-advies contact op met Wassenaar Advies & Training. Dit KAM-adviesbureau helpt je om kansen te grijpen en samen te werken aan verbetering van de processen waarin kwaliteit, veiligheid of milieu een rol spelen. Ik, Tom Wassenaar, ondersteun bedrijven bij het opzetten, onderhouden en uitbouwen van hun kwaliteits-, veiligheids- en milieuprocessen en ook eventuele certificeringen.

 

KAM-advies op maat

Mijn KAM-adviesbureau kan je advies op maat geven. Wil je de begeleiding van het hele proces uitbesteden of toch slechts enkele delen hiervan? Op deze manier is het mogelijk om de kosten geheel in de hand te houden. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden bij Wassenaar Advies & Training te bespreken. Je kunt dit schriftelijk doen, via het e-mailadres, maar ik ben ook telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Wassenaar Advies & Training          Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl    0031 (0)6 45 562 647