ISO-adviseur

 

ISO-advies op maat

Elk bedrijf heeft wel te maken met ISO-normen waar men zich aan moet houden. Er zijn vele verschillende van deze normen en elke beroepsgroep heeft zo zijn eigen regels en wetten. Deze ISO-normen zijn er niet voor niets. Het zijn belangrijke handvatten voor de processen of producten van een bedrijf. Wassenaar Advies & Training richt zich met name op de ISO-9001- en ISO-14001-norm voor kwaliteits- en milieumanagementsystemen. Als ISO-adviseur kunnen wij helpen om ook binnen jouw bedrijf deze ISO normen te volgen. Neem voor ISO-advies op maat contact op met Wassenaar Advies & Training. Mijn ISO-adviesbureau is gespecialiseerd op het gebied van alle KAM-processen. KAM staat voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Dit zijn belangrijke pijlers voor elk bedrijf. Laat je door ons ondersteunen bij het behalen van deze ISO-certificaten.

 

ISO-adviesbedrijf

Voor het zo goed mogelijk in stand houden van kwaliteits- en milieuprocessen en -registraties bij een bedrijf is het belangrijk om procedures op te zetten. Als deze processen goed gevolgd worden, dan is het voor een bedrijf makkelijker om zich aan ISO-normeringen te houden en zodoende ook ISO-certificaten te behalen. Het is natuurlijk mogelijk om hier binnen een bedrijf zelf mee aan de slag te gaan, maar dat kan een tijdrovend proces zijn waar veel research bij komt kijken. Een ISO-adviseur kan er dan voor zorgen dat je sneller overal van op de hoogte bent. Neem voor gedegen ISO-advies contact op met Wassenaar Advies & Training. Samen gaan we die benodigde ISO-certificering behalen.

 

Aan de slag met ISO!

Je wilt meer weten over ISO-certificaten, KAM-processen en andere onderwerpen die hiermee samenhangen? Neem dan vandaag nog contact op met Wassenaar Advies & Training. In een vrijblijvende afspraak bekijken we samen wat wij voor je kunnen betekenen. Wil je dat ik een groot deel van het proces uit handen neem? Of heb je liever dat ik slechts bepaalde onderdelen voor mijn rekening nemen? Het is allemaal mogelijk, ik geef ISO-advies op maat.

Wassenaar Advies & Training          Gennepstraat 7     5043 LE Tilburg     info@wassenaarat.nl    0031 (0)6 45 562 647